Sådan laver du studenterbrød selv

dreamstime_l_68690066

Sådan laver du studenterbrød selv

admin No Comment
Mad Uncategorized

Det er ved, at være tid til at øve sig på at lave studenterbrød. Vores kære rundt omkring i landet bliver nemlig snart studenter, og derfor vil der være brug for at være god til at lave dem. Men hvordan laver man egentlig studenterbrød? Det gør man ved, at lave en dej ud af en gammel kage, wienerbrød mm. Det synes vi ikke selv, at man kan byde studenter, derfor vil vi gøre brug af en sandkage, som er nybagt, som vi derefter vil bruge til at lave studenterbrød med. 

Først laver du sandkagen, som består af følgende:

  • 300 g Hvedemel
  • 300 g sukker
  • 300 g Margarine
  • 5 æg
  • 2 tsk bagepulver
  • 5 tsk vaniliesukker

Smør, sukker, og æg piskes sammen. Når det har lagt sig til en god masse tilsættes mel, bagepulver, og vaniljesukker. Herefter hældes delen ned i en bageform, som er bageform der har et lag smør. Til sidst skal kagen bages på 170 grader i almindelig ovn, den skal bages i 1 time, og 25 minutter.

Når kagen er bagt, og fået lov til at køle af, så skal de øvrige ingredienser tilføjes. Der tilsættes yderligere ingredienser til opskriften:

Kagen smuldres i en skål, hvorefter resten af ingredienserne tilføjes. Herefter ælter man dejen med hænderne til den er en stor klump. Dejen lægges på køl i en time til den er fast. Herefter tager man en klump af gangen, og former den til en aflang lille pølse.

Til sidst skal der smeltes chokolade til overtræk, samt. drysses krymmel henover vores studenterbrød.

Leave a Reply


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/ponting.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3594