Bedste gulvservice i København.

Bedste gulvservice i København.

admin No Comment
Uncategorized

Står du også og mangler en gulvsliber i Nordsjælland? Jeg stod i samme situation for ikke særlig længe siden. Vores nye lejlighed havde nemlig brug for en kærlig hånd og vi besluttede at starte med gulvet. Vi skulle til at flytte ind og kunne se at gulvet havde været udsat for mange års slitage så der var tydelige mærker på gulvet. Vi begyndte derfor straks at lede efter gulvservice i København. Min svigermor anbefalede os en gulvsliber ved Nordsjælland som de havde været meget glade for. De har flere gange brugte M&T Gulvservice og har været meget tilfredse hver eneste gang.

Gulvafslibning af hele lejligheden

Det var en stor opgave vi skulle i gang med så vi ville gerne hyre en gulvsliber ved Nordsjælland som kunne klare opgaven. Vi kontaktede min svigermors gulvservice i København og fik hurtigt et tilbud. Allerede dagen efter gik de i gang og de var både detaljeorienteret og samtidig hurtige til at fuldføre opgaven. Resultatet blev meget flot så vi var også meget tilfredse med vores gulvsliber i Nordsjælland. M&T Gulvservice kan varmt anbefales hvis du også står og mangler gulvservice i København.

Flyttet ind i vores nye hjem

Vi er nu så småt flyttet ind i vores nye lejlighed og kunne ikke være mere lykkelige. Albert har fået sit eget børneværelse som han er vildt glad for. Jeg har fået mit walk-in closet som jeg længe har gået og drømt om og Casper har fået sit kontor. Alt i alt så har vi nu meget mere plads omkring os og så er vores køkken-alrum guld værd. Jeg elsker når vi kan lave mad og stadig føle at vi alle er samlet sammen. Vi snakker om vores dag og hygger hvilket vi følte at vi manglede i vores gamle lejlighed hvor køkkenet var meget småt og for sig selv.

Leave a Reply