Bedste sommerferie – Spanien

Bedste sommerferie – Spanien

admin No Comment
Uncategorized

Jeg er lige kommet hjem fra 1 uges ferie i Spanien og det har været så dejligt og tiltrængt. Perioden op til ferien var ret stressende og kunne derfor mærke at jeg havde godt af at komme lidt væk. Så jeg fik lokket min veninde med på en spontan tur til Malaga. Vi havde begge brug for sol, strand og lækker mad, så vi fandt nogen billige flybilletter, pakkede kufferten og tog afsted.

Intet var planlagt, vi vidste bare at vi lander i Malaga og resten ville vi tage som det kom. Vi startede selvfølgelig med at finde et hotel i Malaga, så vi kunne stille vores ting, og så tog vi ud for at udforske byen. Den første aften spiste vi den lækreste paella, som er en spansk specialitet med ris.

Dagen efter tog vi på stranden og solede os og så fandt vi en fin lille restaurant som lavede tapas. Det var første gang jeg smagte spansk tapas og jeg blev helt forelsket i det. Resten af ferien bestilt jeg nærmest tapas hver dag, så man kan roligt sige at jeg blev afhængig.

Nu er vi så tilbage i lille Danmark og jeg har vildt meget lyst til tapas på denne regnvejrsdag. Hvis bare jeg kunne bestille noget tapas ud af huset i København.

Jeg indså lige at jeg jo har en madklub med en masse veninder hvor vi mødes en gang om måneden og spiser noget lækkert mad sammen. Jeg burde helt klart forslå at vi prøver noget tapas catering næste måned. Mon ikke de bliver lige så vilde med det som jeg er. Faktisk så tror jeg lige at jeg skriver til dem med det samme og hører om det er noget de har lyst til. Glæder mig allerede, selvom der er 2 uger til vores næste aftale.

Leave a Reply