Billige printerpatroner & blækpatroner

Billige printerpatroner & blækpatroner

admin No Comment
Teknologi

Når du leder efter ny printer, er der altid nogle ting, du bør være opmærksom på. Du bør gøre dig klar fra start, hvilke behov du har, og vælge en printer derefter.

I dag kan næsten alle printere udskrive både med sort blæk og farvepatroner, så du skal finde ud af, hvor mange udskrifter du skal bruge pr. dag, om der primært skal udskrives ren tekst eller billeder, om printeren er til hjemmekontoret eller virksomheden.

Blækpatroner eller toner – Hvor ofte skal printeren benyttes?

Skal printeren benyttes hver dag til udskrivning af mange sider pr. dag, bør I overveje en hurtig printer med mere end 40 sider pr. minut. Disse printere er typisk lidt dyrere, men godt givet ud i forhold til levetiden og driftsomkostningerne.

Printes der normalt med ren tekst f.eks. Dokumenter, breve eller regneark, kan I nøjes med en laserprinter eller LED-printer uden farve. Disse printere har nemlig den laveste driftsomkostning i toner og blækpatroner.

Skal I derimod printe med farver, vil driftsomkostningerne blive dyrere på grund af priserne på farvepatronerne.

Dét skal du være opmærksom på

Når I nu skal ud og investere i en printer, så fald ikke for den billigste printer. Jo lavere prisen for printeren er, jo dyrere er driftsomkostningerne på blækpatroner og printerpatroner. Undersøg derfor altid driftsomkostningerne, inden I foretager købet af printeren.

Det er nemlig ikke kun pengene, der gives ud i købsøjeblikket, men omkostningerne ved at printe, der skal tages i betragtning.

Her kan du købe billige printerpatroner og blækpatroner

Tonerland har et stort udvalg i billige blækpatroner og printerpatroner til et bredt udvalg af printere. Så inden I køber en ny printer, så tjek priserne hos Tonerland først. Har I nogle spørgsmål, er I også altid velkommen til at kontakte deres specialister.

HUSK: Dag-til-dag levering hos Tonerland.dk

Leave a Reply