Drømmer du om en elegant spisestue?

Drømmer du om en elegant spisestue?

admin No Comment
Uncategorized

Hvis du spørger mig så er der ikke noget flottere end italienske møbler. Jeg har flere gange rejst til Italien og gang på gang bliver jeg helt forelsket i deres boligindretning. De eksklusive lamper og de lækre møbler kan tilføje noget charme til ethvert hjem. Det har derfor længe været min drøm at indrette min spisestue med et italiensk spisebord og virkelig gøre det lækkert og indbydende til de mange middage jeg elsker at holde for familie og venner.

Jagten på det perfekte spisebord

Jeg brugte lang tid på at lave research på hvor jeg kunne finde de flotteste italienske spiseborde i Danmark. Jeg kom så endelig fra til Jens Lyngsøe Interieur som har showroom i Hørsholm. Allerede da jeg trådte ind ad døren følte jeg mig nærmest hjemme. Det var lige min stil og var lige præcis sådan nogen slags italienske spiseborde og eksklusive lamper som jeg ledte efter. Jeg fandt et italiensk spisebord som jeg forelskede mig i med det samme. Det var langt og med masser af plads til gæster. Jeg fandt også et par italienske stole der passede til og for at sætte prikken over i’et så fandt jeg de flotteste eksklusive lamper. Jeg kan varmt anbefale Jens Lyngsøe Interieur, hvis du også søger elegante og eksklusive møbler fra Italien eller Spanien.

Spisestuen er blevet så flot

Jeg har nu fået mine møbler og fået indrettet spisestuen færdig. Jeg har fået malet den ene væg i en lyseblå farve og fået en masse kunst på væggene. Det italienske spisebord og de ekslusive lamper passer perfekt ind. Jeg har allerede holdt en middag i min nye spisestue og alle gæsterne var helt vilde med den nye indretning. Jeg glæder mig til at holde endnu flere arrangementer og få endnu flere gode minder med mine kære.

Leave a Reply