Få styr på din flyskræk med hypnose

Få styr på din flyskræk med hypnose

admin No Comment
Rejser

Jeg har siden jeg kan huske været vant til at rejse. At jeg har rejst rundt i verden, både som barn og voksen, er ikke ens betydning med at jeg elsker at flyve, for det gør jeg ikke! Jeg har faktisk altid været flyskræk, og jeg hader bare det der med at sætte mig i en flyvemaskine. Jeg får svedeture, ryster, bliver dårlig nærmest ved tanken om at flyve. Eller sådan har det i hvert fald været hele mit liv, indtil for nyligt hvor jeg fik taget beslutningen om at gøre noget ved det, da vi skulle ud og rejse igen.

Jeg skulle finde en måde at slippe af med flyskrækken, og tænkte at nu var det på tide. Desværre findes der ikke en pille der får angsten til at forsvinde og så skal jeg ikke tænke over det mere. Efter lidt undersøgelse faldt jeg over Shin hypnose Århus, som jeg fik bestilt en tid hos.

På deres klinik bliver jeg mødt af en flink og imødekommende mand, og ikke en ”spåkonetype”, som man måske lidt kunne frygte. Modsat mange andre har jeg ikke de store problemer med at tro på hypnose, det ser jo ud til at der er noget om det hvis det virker for så mange mennesker. Henrik, som hypnotisøren hedder, introducerer mig til forløbet, som det kommer til at forløbe sig over den næste times tid. Jeg får forklaret lidt om underbevidsthed og hvordan det er at blive hypnotiseret. Det viser sig at være en afslappende og egentlig fed oplevelse. Jeg føler mig ”lettere om hjertet”, eller som et nyt menneske på en måde jeg ikke helt kan forklare.

Nogle uger efter kommer dagen så hvor jeg skal op i den her famøse flyvemaskine. Selvom jeg tidligere har hadet det, har jeg ikke den samme uro i kroppen. Svedeturene er der ikke og jeg ryster ikke. Noget har hjulpet, og selvom jeg måske stadig er en smule nervøs, føler jeg mig ikke utryg ved at skulle flyve. Ud fra mine oplevelser med Shin Hypnose Århus, og min flyvetur, må jeg bare erkende at der er noget i behandlingen som har hjulpet på den ene eller den anden måde.

Jeg er taknemmelig, og kan helt klart anbefale en tur til hypnotisøren hvis du sidder derude med en eller anden form for angst.

Leave a Reply