Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask

admin No Comment
Mode og skønhed Uncategorized

I dag vil vi gerne skrive lidt om Georg Jensen Damask, en virksomhed af karakter. Georg Jensen Damask laver alt fra sengetøj til duge af høj kvalitet. Deres designere er alt fra Arne Jacobsen til Bent Georg Jensen. Damask er herudover leverandører til det Kongelige hof. Georg Jensen Damask er særligt kendt for deres stilrene designs, og deres høje kvalitet.

Hvad laver Georg Jensen Damask?

Lad os komme lidt ind på, hvad Georg Jensen Damask egentlig laver.

Damask duge

Damask er rigtig kendte for deres yderst smukke duge – damaskduge. Damask duge er af høj kvalitet, og designet af både nationale, og internationale designere. Virksomheden tilbyder både dugene i standard størrelser, men specialsyer også produktet, så de passer til dit behov.

Sengetøj

Det er vigtigt med ordenligt sengetøj, det har Georg Jensen Damask fanget. Damask sælger nemlig sengetøj, der både kan holde i rigtig mange år, men også af rigtig høj kvalitet. Den høje kvalitet gør, at man ligger utrolig rart med sengetøjet. Det siges at kunne holde i over 30 år, men ofte hører man at det holder i mange flere, fordi kvaliteten ikke bliver underspillet.

Lagner

Ligesom sengetøjet, er det også vigtigt at ligge på noget ordenligt. Damask laver også rigtig lækre lagner, så du kan ligge og sove trygt og godt.

Helt generelt bør du vælge Georg Jensen Damask inden for deres forskellige produktkategorier, de forstår virkelig at levere høj kvalitet og komfort til deres produkter.

Se deres hjemmeside her

Leave a Reply