Gode rejseminder til væggen

Gode rejseminder til væggen

admin No Comment
Rejser Uncategorized

Jeg har altid godt kunnet lide at rejse. Det er fantastisk at komme ud og se og opleve verden, møde nye mennesker, smage fremmed mad og tage del i andres kultur.

Billeder giver rejse-minder

Når jeg kommer hjem fra sådan en rejse, glæder jeg mig altid til at kigge billeder og video igennem, sortere dem og redigere dem. For mig kan sådan en process nemt tage flere dage, og jeg nyder hvert et øjeblik af det. Det er som at genopleve hele rejsen, men samtidig giver det også tid til refleksion over de ting, man har oplevet. Når man sidder og bearbejder minderne og oplevelserne, er det der, at de netop får en stor betydning og værdi, for det gør dig i stand til at kunne bruge dem i dit eget liv og dermed gøre din egen person rigere.

Fremkald på lærred

Efter at have været ude på 2-3 rejser, plejer jeg tit at samle nogle af de bedste og mest betydningsfulde billeder, og få dem fremkaldt eller trykt i en fotobog. Det betyder meget for mig at kunne have nogle af dem fysisk, fremfor dem alle sammen digitalt. Jeg har også set, at det er muligt at få sine fotos fremkaldt på lærred, så de kan komme op i kæmpeformat. En af producenterne, Garant, har også nogle eksempler, hvor en hel væg bliver dækket med mindre lærred-fotos, som tilsammen danner et stort billede. Det ser knald godt ud!
Jeg blev lidt inspireret til lærredsbilleder ved at læse ovre på Vitaminic.dk

Billeder er flottest i stort format

Men nu er flere firmaer også begyndt at sælge fotos på lærreder, eksempelsvis har jeg set, at Garant er hoppet med på bølgen. Det typer på, at det er et koncept, som bliver mere og mere populært, og jeg kan godt forstå hvorfor. Jeg vil elske at have et kæmpe billede hængende i stuen fra en af mine ferier – eller måske et kæmpe lærred med et familieportræt på. Det er en god måde at mindes begivenheder og mennesker, og ligesom en film er sjovere at se på den store skærm i biografen, så tager fotos sig også bedre ud på et stort lærred.

Så jeg ser frem til den næste ferie, og lige nu er jeg meget fristet til prøve noget nyt og få fremkaldt et af de bedste minder som lærreds-tryk, for jeg er sikker på, at det vil se knald godt ud!

Leave a Reply