Har du prøvet teambuilding før?

Har du prøvet teambuilding før?

admin No Comment
Blandet Erhverv Uncategorized

Forleden havde virksomhedet arrangeret det årlige firmaevent – som de plejer at afholde, for at ryste os lidt sammen, og især de nye som er blevet ansat i løbet af året. Det er normalt en rigtig hyggelig dag, hvor vi kommer lidt tættere på hinanden – og får lov til at udfordre os selv lidt mere, end vi gør i hverdagen.

I år havde min arbejdsgiver arrangeret to events på dagen, og det ene gik ud på at vi skulle lave beatbox lyde, samt lære at freestyle rappe. Da jeg ikke er særlig musikalsk, var det for mig ret grænseoverskridende, men at the end of the day, var det faktisk en ret fed oplevelse – og man bliver overrasket over hvad man egentlig kan, hvis man prøver af – og giver hvad man har i sig.  

Det andet event på dagen, var et nat/aften orienteringsløb, hvor vi i små grupper skulle igennem forskellige opgaver og forhindringer, og det hele var på tid – så der blev sat pres på os som team.

Alt-i-alt, var det en super fed dag – og jeg vil se frem til næste års teambuilding events.

Har din virksomhed arrangeret teambuilding? 

Hvis svaret er nej – så vil jeg anbefale dig at tag det op på det næste møde, for det giver simpelthen så meget tilbage, som man kan bruge i hverdagen. Endvidere kan du fortælle din virksomhedsledelse, at de bør teambuilde – da det har været populært lige siden slutningen af 80’erne, hvor de første teambuilding events fandt sted. Den gang var det dog mere militær lignende events, hvor det kun handlede om at udfordre medarbejderne hårdt fysisk.

Anno 2015 går det dog ofte mere ud på at bruge hjernen, eller en kombination heraf – og der findes et hav af teambuilding events – ja det kan ligefrem være svært at finde ud af hvad man skal vælge. Du kan dog finde en masse gode idéer og forslag på denne her hjemmeside. Det var det firma som min arbejdsgiver havde valgt til at arrangere events, og det forløb helt perfekt, og efter bogen.

Leave a Reply