Hårfjerning er blevet populært hos mænd

Hårfjerning er blevet populært hos mænd

admin No Comment
Uncategorized

Jeg er en ung fyr i slut tyverne som godt kan lige at gøre lidt ud af mig selv så jeg prøver hele tiden at se helt velplejet ud. Jeg træner 2-3 gange om ugen, spiser sundt så meget som jeg nu kan og tænker i det hele taget på mit helbred og ikke mindst udseende.  Jeg er først her for nyligt begyndt at fjerne hår på hele kroppen. Jeg kendte ikke så meget til dette emne så jeg googlet mig lidt frem til hårfjerning voks mænd og der dukkede en masse forskellige steder op. Jeg bookede så en tid til sugaring voks hos Waxandmakeup i Lyngby og har været så glad for det at jeg nu tager derhen hver måned. Sugaring voks er en naturlig sukkermasse man bruger til at fjerne hår med og som efterlader huden silkebrødt. Efter at have fortalt mine venner om stedet så er flere af dem også begyndt at benytte sig af hårfjerning voks til mænd. Waxandmakeup er eksperter i hårfjerning både til mænd og kvinder så man føler sig virkelig i trygge hænder. Jeg kan derfor varmt anbefale Waxandmakeup til både mænd og kvinder.

Er blevet tilmeldt min første fitness konkurrence

Eftersom jeg har trænet hårdt i en del år og godt kan lide at se de resultater jeg har opnået samt få ros for mit hårde arbejde så har jeg nu tilmeldt mig min første fitness konkurrence. Det er både lidt for sjov og så alligevel ikke for man vil jo selvfølgelig gerne vinde. Jeg kommer i hvertfald til at få endnu mere brug for min sugaring voks behandling så jeg kan være helt glat og mine muskler kan være maks. synlige til konkurrencen. Jeg glæder mig til at se hvor langt jeg kommer og prøve det af. Hvem ved måske nyder jeg det så meget at jeg gør mig endnu mere umage næste gang.

Leave a Reply