Julen blev holdt i Thailand

Julen blev holdt i Thailand

admin No Comment
Rejser Uncategorized

Først vil jeg beklage at der kan være lidt langt imellem mine opdateringer, men mit arbejde kan til tider være ret tidskrævende og stressende.

Men nok om det, denne gang vil jeg fortælle jer lidt om hvad jeg oplevede i juleferien, for jeg valgte nemlig at forlade kolde Danmark og tag til Thailand, hvor der var dejlig varmt!

Tidligere har jeg blogget om at min økonomi ikke har været alt for god, men det er der blevet rettet godt og grundigt op på siden – og derfor valgte jeg også at forkæle mig selv med denne eksklusive rejse til Asien.

En af grundene til jeg valgte at tage afsted, var at jeg faldt over et supertilbud på billige flybilletter til Bangkok på en rejseside som hed Vitus-rejser.dk. Jeg bookede hurtigt, og havde et par dage til at få pakket kufferten inden der var take-off.

Sådan gik ferien

Det var første gang at jeg var i Asien, så forventningerne var selvfølgelig utrolig høje. Det er trodsalt ikke hverdag at man flyver 15 timer om på den anden side af kloden for at opleve noget!

Jeg landede i Bangkok tidlig morgen lokal tid, godt og grundigt jetlagged. Så det første jeg tænkt på, var bare at finde mit hotel så jeg kunne få sovet lidt.

Hotellet var booket hjemmefra, så det var bare at gå ud foran lufthavnen og fange en af de lokale taxier – og 45 min efter var jeg på et hotel i det indre Bangkok.

Bangkok var enorm, en by på størrelse med hele Danmark – høje bygninger og biler overalt. Jeg er ikke sikker på jeg kunne leve der, men det var en oplevelse imens jeg var der.

Jeg tilbragte et par dage i Bangkok, hvor tiden b.la. gik med shopping i det ”flydende marked”, China Town og div. Andre store moderne shopping centre. Ja en enkelt bytur blev det da også til, så der fik jeg da også set den side af Thailand J

Strand afslapning på Koh Samui

Herefter gik turen til øen Koh Samui, hvor den stod på afslapning på et lækkert resort. Resortet havde den lækreste swimmingpool og flot lille naturpark til – maximal afslapning i paradis lignende omgivelser!

Jeg tilbragte resten af min ferie på dette resort, og tog rundt og oplevede de fleste ting der var værd at se på øen.

Til andre som overvejer at tag til Thailand og Samui, så kan jeg på det kraftigste anbefale det – jeg fik en ferieoplevelse som jeg sent vil glemme!

Og jeg vil ligeledes anbefale rejsebureauet vitus-rejser.dk, hvis du er på udkig efter billige rejser til Thailand, jeg fik en helt igennem super service derfra.

Leave a Reply