Lej en bogholder og spar tid

Lej en bogholder og spar tid

admin No Comment
Uncategorized

Min virksomhed er vokset en del de seneste par år, og jeg har derfor fået meget mere travlt med at få det hele til at hænge sammen. Vi har ansat en revisor fra Helsingør som holder styr på vores økonomi hvilket har været en kæmpe hjælp. Nu overvejer jeg så at lej en bogholder på timebasis da jeg egentlig ikke behøver en bogholder på fuldtid.  Jeg kender en del som vælger at lej en bogholder da man sparer penge og samtidig er det en kæmpe støtte at få den hjælp udefra. De har alle anbefalet mig at lej en bogholder, da man sparer en masse tid og man får et meget bedre overblik over sin økonomi.

Tid til mere kvalitetstid med familien

Nu hvor vi snakker om tid så kan jeg godt mærke på det seneste hvor jeg har haft meget travlt at det er gået ud over min familielivet. Jeg har ikke haft så meget overskud til at bruge kvalitetstid med dem fordi telefonen enten skulle tages eller mailen skulle tjekkes og så videre. Jeg er derfor kommet frem til at jeg skal gøre familietid til en prioritet og være nærværende når jeg laver noget med dem. Jeg håber derfor lidt at ved at lej en bogholder så kan jeg få lidt mere overblik og dermed ro i sindet så jeg rent faktisk kan holde fri når jeg har fri og ikke tænke på arbejdet døgnet rundt. Jeg tror faktisk at jeg vil prøve at overraske dem med en familietur til Sverige næste weekend så vi kan komme lidt væk og bare nyde hinandens selskab og hygge os sammen. Det er jeg sikker på at de bliver meget glade for så det vil jeg arrangere med det samme. Jeg glæder mig allerede til noget kvalitetstid med dem.

Leave a Reply