Min 18 års fødselsdagsfest glemmer jeg aldrig

Min 18 års fødselsdagsfest glemmer jeg aldrig

admin No Comment
Uncategorized

Når man går fra teennagelivet til voksenlivet så skal det selvfølgelig fejres med et brag af en fest. Og det kan man vist roligt sige at jeg gjorde til min 18 års fødselsdag. Jeg havde sparet op til festen i et års tid fordi jeg gerne ville have at det blev festen over alle fester. Og det kan jeg love dig for at det gjorde. Mine forældre var så søde at de også hjalp med at betale for festen så der blev ikke sparet på noget. Jeg havde inviteret 50 gæster og det blev holdt i et kæmpe lokale med Dj og hele molevitten. Det var 90’er tema så der var pyntet op og folk kom i sjove outfits og det hele var bare så gennemført. Eftersom jeg var fødselsdagsbarnet og skulle være i centrum så ville jeg også gerne shine blandt gæsterne. Jeg fandt derfor et sted hvor man kan få lagt makeup i Købehavn, og resultatet blev så flot. Så fik jeg også Shellac på Frederiksberg inden festen. Jeg valgte 90’er tema på min Shellac på Frederiksberg så der var små tegninger på mine negle af ruleskøjter og andre favoritter fra 90’erne. Jeg fik så mange komplementer den dag og alle ville vide hvor man kun få lagt makeup i København. De seje Shellac negle på Frederiksberg var også et hit blandt mine gæster.

Min 30 års fødselsdag nærmer sig

Jeg blev så vild med skønhedsklinikken hvor man kunne få lagt makeup i København og få lagt Shellac på Frederiksberg at jeg nu er stamkunde der. Hver måned får jeg lavet nye negle og hvis jeg skal til et stort arrangement får jeg lagt makeup i København. Faktisk er det snart min 30 års fødselsdag så glæder mig til at arrangere en endnu vildere fest for mine nærmeste.

Leave a Reply