Min iphone 5 skærm er væk

Min iphone 5 skærm er væk

admin No Comment
Teknologi

Så skete det endelig. Ikke at jeg havde set frem til det, men det måtte jo ske på et tidspunkt. Jeg har smadret min iPhone 5 skærm og skal have en reparation.

Det skal helst ske i nærheden af Købehavn, eller i det mindste så tæt på som muligt. Jeg synes det har været svært at finde frem til en reparatør, hvor det kan betale sig at få det fikset, men nu er det lykkedes. iRepair udfører reparationer på iPhone 5 skærme. Det er perfekt!

Jeg har kigget lidt på deres side og snakket i telefon med dem. Deres teknikere er uddannede og har arbejdet for nogen af de største mobilvirksomheder, så de kan ikke være helt tossede. Og så virker det desuden som om, at de har en del oerskud og effektivivtet i bagagen.

De bruger som udgangspunkt ikke mere end en time på de mest almindelige skader – som en smadret skærm – og så er det til en af de mest rimelige priser jeg endnu har set.

Sidst jeg skulle have noget til en reparatør gik der godt en uge, før jeg kunne få den tilbage, og i al den tid, var jeg nødt til at gå uden mobil, fordi jeg ikke havde en gammel selv, som jeg kunne bruge. Dette kan jeg dog låne af iRepair, hvis det skulle vise sig, at skaden er mere omfattende end bare en skærm.

Men med kun en times ventetid, er det vidst ikke der er det største problem. Det store problem da jeg så endelig fik min mobil tilbage sidst, var at den så heller ikke virkede som den plejede. iRepair foretager selv fejlsøgninger og gennemtestning af deres reparationer inden de sender dem videre til kunden. Uden at man skal tvinge dem til det! Det bliver jo ikke meget bedre end det! Jeg tager til Valby nu.

Leave a Reply