Ny børnecykel fra a24.dk

Ny børnecykel fra a24.dk

admin No Comment
Blandet

Jeg er super glad for min børnecykel fra a24.dk. Eller rettere sagt både min søn og jeg er super glad for den nye børnecykel, jeg har købt til ham. Jeg var efterhånden blevet ret træt af at have ham siddende bag på min cykel og svinge frem og tilbage i sædet. 

Han blev to år her i sommers, så man kan også sige, at det var ved at være tid, til at vi skulle have ham over på en rigtig cykel. Det så egentlig også lidt fjollet ud, at en så stor dreng sidder bag på cyklen. Jeg følte næsten også, at alle andre cyklister, jeg passerede på min vej, skulede min vej.

Jeg begyndte derfor at lede efter et nyt alternativ som transportmiddel til og fra vuggestuen. Jeg hader at gå med min barnevogn, da jeg føler, den er stor og kluntet. Desuden gider jeg ikke bokse den op og ned af kælderen om morgenen, da vi så regel har en smule småtravlt. Min veninde anbefalede mig, at jeg skulle købe en cykel til ham. Det var jeg i starten lidt skeptisk overfor, da min søn på ingen måde ville kunne holde balance på sådan en. Jeg Googlede derfor løbecykler til børn, for at se hvad andre benytter sig af. Her fandt jeg ud af, den gode gamle børnecykel med pind bag på, så forældrene kan styre cyklingen, stadig er et hit blandt børnefamilier. På a24.dk fandt jeg et par nuttede blå cykler med stang til, til en ordentlig penge. Jeg valgte derfor en fin lille trehjulet.

Nu glæder min søn sig til at komme ud af døren hver morgen, og vi kommer rent faktisk afsted til tiden. Det er bare skønt. Og han hjuler derud af, som havde han cyklet hele sit liv. Jeg er næsten sikker på, at vi kan smide hjælpestangen allerede inden han starter børnehave her i næste måned.

dreamstime_xl_5770526

Leave a Reply