Nye standarder for trådløs video overvågning

Nye standarder for trådløs video overvågning

admin No Comment
Teknologi Uncategorized

Ønsker du video overvågning af din butik, dit sommerhus eller dit hjem, så du kan være sikker på at fange ubudne gæster på fersk gerning? Eller er der andet, du ønsker at kunne følge uden selv at være til stede som fx dit barn? Da er der kommet en ny og virkelig genial løsning på trådløs video overvågning, som sætter helt nye standarder for overvågning. Løsningen er fordelagtig for både firmaer såvel som privatpersoner, og den er allerede utrolig populær.

Du kan følge video overvågningen på din smartphone eller computer

Videoovervågning har efterhånden eksisteret i lang tid og været en integreret del af jagten på indbrudstyve, sikkerhed og tryghed. Nu er der imidlertid kommet en hel ny variant på markedet. Det drejer sig om et trådløst overvågningskamera, som nemt og hurtigt kan monteres og installeres både inde og ude. Den helt store gevinst ved dette kamera er, at man kan følge optagelserne på alle computere og smartphones. Det betyder, at chefen nemt kan holde øje med butikken uanset, hvor han/hun befinder sig, mens mor og far på deres mobil kan se, om barnet er faldet i søvn.

Fremtidens løsning

Den store frihed, det giver, at man – uanset hvor man er – kan holde øje med, hvad der sker, der hvor kameraet er, menes at gøre denne løsning til en af de bedste og mest anvendte i fremtiden. Slut med, at der skal sidde en person foran et fjernsynsskærm og tjekke op på, om nogen forsøger at lave indbrud. Nu har du altid overvågningen med dig eller mulighed for at få adgang til den. De nye kameraer er også langt bedre, og nogle af dem er endda vandtætte, hvilket skaber endnu flere muligheder. Det er også en forholdsvis billig overvågning, og den nye dimension med tilgang via smartphone og pc, gør den langt mere attraktiv. Det eneste, man blot skal holde sig for øje, er, reglerne på området. Det er nemlig ikke alle steder, det er tilladt at filme eller overvåge med kamera.

Leave a Reply