Nytår ude eller hjemme?

Nytår ude eller hjemme?

admin No Comment
Blandet Rejser Uncategorized

Jeg er i tvivl må jeg indrømme. For mig er nytår noget helt specielt, og meget stort. Derfor vil jeg gerne tage den rette beslutning om, hvorvidt jeg skal holde nytår hjemme i Danmark eller om jeg skal holde det i udlandet.

Skal det holdes i udlandet bliver det med garanti en eksotisk destination som Thailand eller Caribien. Jeg ved dog ikke hvordan de fejrer nytår disse 2 steder. Så hvis der er nogen der ved det, må i meget gerne informere mig herom. Som sagt så er nytåret meget vigtigt for mig, så det skal være det rigtige sted.

Nytår i Danmark. Skal det holdes i Danmark skal det være eksklusivt. Her tænker jeg især på D’angleterre eller hotel Marriott… Men igen: jeg er ikke bekendt med disse 2 steder. Jeg har bare set dette firma, som reklamerer med eksklusiv nytårsgalla.

 

Leave a Reply