Ordentligt VVS arbejde kræver de rigtige produkter

Ordentligt VVS arbejde kræver de rigtige produkter

admin No Comment
Uncategorized

Som overskriften fortæller, kræver ordentligt vvs arbejde de rette kvalitets rige produkter, for slutteligt at ende ud med et tilfredsstillende resultat. Hvis du er en gør det selv type, så er det vigtigt at du med arbejde med VVS, først er opmærksom på dine sanitetarmaturer, og at tjekke at disse er okay, for at forhindre og spare dig for problemer senere hen i forløbet. Herunder vil jeg komme med mine erfaringer og tips, som du kan benytte ved gør det selv projekter, herunder specifikt stramning af sanitetarmatur

Stramt, men ikke for stramt

For at dine hårde hvidevarer til at sprede vand korrekt, behøver rørene ikke at være sikret super stramt med dine fittings. Flere deler tanken om, jo strammere, jo bedre, fordi vand altid vil finde en måde at komme ud af et rør, men dette er simpelthen ikke tilfældet. Ved for stram stramning af sanitetarmatur, vil denne forhindre det endelige formål og ædelægge gummipakningerne i fittings, frem for i stedet at skabe en tæt forsegling. Dette vil naturligvis sandsynliggøre utætheder – Køb rør og fittings hos AO til dit næste projekt

Undgå at afrigge trådene i fittings

Fittings er ofte bestyret med nogle tråde af bolte, hvor disse tråde benyttes til at skrue på rørene for at forsegle disse. Der er dog et problem, hvis man strammer fittings for meget, da man risikerer at ødelægge trådende, og dermed gør fitting defekt. Følgende kan være en potentiel årsag til lækager eller i værste fald at et rør ødelægges ved et alt for højt tryk eller kulde.

Skru til højre for at stramme, venstre for at løsne

Når du skal skrue en skrue, eller åbne en krukke eller flaske, for den sags skyld, vil et drej til venstre løsne skruen, og tilsvarende stramme skruen ved drej til højre. Det samme gælder for installation af sanitetarmatur. Hvis du husker, hvilken vej du skal dreje monteringen, vil du undgå en dårlig afridsning i skruen og en potentiel afrigget fitting. Dette er en fejl som let kan undgås, men som kan være fatal i sidste ende.

Hvis du må stå inde med nogle spørgsmål, så stil dem gerne i kommentarfeltet. Så vil jeg bestræbe at svare disse indenfor kort tid. Om ikke andet, håber jeg at I har kunne bruge følgende indlæg, til at udføre nogle gode VVS resultater.

 

Leave a Reply