Orofluido Beauty Elixir – Lækker olie til alle hårtyper

Orofluido Beauty Elixir – Lækker olie til alle hårtyper

admin No Comment
Mode og skønhed

I dag vil jeg blogge lidt om min absolut favorit olie til håret. Jeg har i nogle år prøvet en del forskellige hårolier fra forskellige mærker, men jeg er fuldstændig forelsket i denne.

Hvem ønsker ikke et sundt, smukt og glansfuldt hår? Og så er duften tilmed vidunderlig – hen af orientalsk og vanilje-agtig duft. Olien trænger hurtigt ind i håret, og fedter slet ikke. Der skal ikke bruges mere end et par dråber, også selvom man har kraftigt hår.

Silkeblødt hår med Orofluido Beaty Elixir

Orofluido Beaty Elixir har en tyk konsistens, og kan bruges både i vådt og tørt hår. Personligt bruger jeg olien i fugtigt hår, når jeg har vasket det. Efter føntørringen får håret glans, og samtidig undgår man krusset hår, men olien efterlader spidserne fugtet.

Ved blot at hælde nogle dråber i håndfladerne, fordeles olien i det fugtige hår. Alt efter hårets tykkelse kan doseringen tilpasses. Orofluido Beaty Elixir kan også anvendes i tørt hår, for at tilføre øjeblikkelig glans.

Orofluido indeholder tre naturlige olier, som gør at håret ikke bliver fedtet, men i stedet hurtigt absorberes uden at efterlade rester af produktet. Den aromatiske duft kombineret med vanilje er prikken over i’et, der får håret til at dufte skønt.

Serien indeholder bl.a. olien Cyperus, som eftersigende er noget af det, som selveste Cleopatra brugte til at få sin hår til at stråle. Derudover, indeholder Orofluido også hørfrøolie, som fugter og plejer hårsækkene og rødderne. Den sidste olie er Arganolie, som er rig på E-vitamin, der er med til at holde hovedbunden fugtig og øger hårstråenes elasticitet.

Køb Orofluido hos Hair247

Alle kvinder ønsker et pænt og velplejet hår, og der er en masse produkter, der kan gøre mirakler for dit hår. Nu har jeg selv benyttet Orofluido Beaty Elixir gennem en lang periode, og kan kun anbefale det. I perioden har jeg bemærket at mit hår har fået mere glans og større elasticitet.

Jeg havde før en del knækkede hår, og jeg fældede derfor meget! Men olien gør, at håret bliver nemmere at redde ud, så man undgår de knækkede hår.

Vil du også prøve Orofluido serien? Så find produktet hos Hair247.dk

Leave a Reply