Sandkasse til min have

Sandkasse til min have

admin No Comment
Blandet Uncategorized

Jeg er netop kommet hjem fra hospitalet, hvor jeg har været oppe og sagt hej til mine små, nye og søde nevøer. Jeg er meget tæt med min søster (deres mor) og vil derfor gerne have, at de også kan lege med noget, uden at hende og hendes kæreste skal slæbe alt muligt med, når de er på besøg.

Derfor tænker jeg, at jeg skal i gang med endnu et nyt haveprojekt, som skal være en stor sandkasse, som de kan rende rundt og lege i, når de bliver gamle nok. Jeg er begyndt at kigge efter træ, og har allerede lavet en aftale med Jord & Grus om at komme med en stor sæk sand.

Sandkassen skal være virkelig stor, for hvis de kommer til at ligne min søster og jeg bare lidt, så kommer de til at drøne rundt over det hele (og det er lettere at fange dem, når de ikke kan løbe så hurtigt i sandet – tøhø).

Legehus til?
Måske skal sandkassen have et tilhørende legehus – så er der også et sted at opbevare skovle, spande og alt det andet vigtige sandkasse-udstyr.

Det kunne faktisk være sjovt at lave haven helt om, og bygge den op omkring legehus og sandkasse, så det stadig ser godt ud. ellers er jeg bange for, at den lille legeplads bare ligner en lidt malplaceret tilføjelse, som ikke passer til resten af haven. Det vil jeg og min kone hurtigt blive trætte af.

Det kan være, vi kan lave noget nisse/alfe-bo ud af det, med nogle mindre træer, buske og en lille havegang hen til legeområdet. Så kan man måske også lave en løsning, så sandkassen kan bruges til andet end leg. Fx kunne man få en massiv plade, at lægge over, så der kan stå havemøbler osv. på.

Og sådan blev et uskyldigt sandkasse-projekt hurtigt til et stor og omfattende renoverings-have-projekt.

Leave a Reply