Sidste års sommerferie skal gentages

Sidste års sommerferie skal gentages

admin No Comment
Rejser Uncategorized

Igen i år står den naturligvis på sommerferie, det siger næsten sig selv, men hvad der er implicit er at vi gør præcis det samme som sidste år.

Der var vi i Lalandia badeland og det var en stor fornøjelse for hele familien, vi var afsted i en samlet flok på 20 personer, både børn, unge og voksne. Det vil vi simpelthen gentage i år, for det var bare så fornøjerligt, vi kan ikke forestille os en anden sommerferie der kunne være bedre.

Vi har besluttet os at booke sommerferie allerede nu, det sparer man op mod 20% ved at gøre, nogle mener måske det er for tidligt, men det er jo netop det, der giver os den fordelagtige pris. Kender du ikke allerede til Lalandias badeland, vil jeg foreslå dig at du ser denne video som giver en god introduktion.

Sidste år var det ikke alle der havde til turen, så en af deltagerne havde i et kort øjeblik overvejet et forbrugslån til formålet. Der trådte jeg så til og lånte ham pengene i stedet, det er simpelthen for dumt at låne til de ågerrenter, nu i år, hvor vi sparer så meget på det og hvor alle på forhånd har vist vi skulle afsted, er der ingen problemer.

Vi ser frem til en super god sommerferie i Lalandia!

Leave a Reply