Hvor skal jeg tage på skiferie i år?

Hvor skal jeg tage på skiferie i år?

admin No Comment
Rejser

Leder du efter en skirejse i år? I dette indlæg, vil jeg komme ind på nogle af de fedeste destinationer til dig, der gerne vil ud og stå på ski. 

Skiferie i Trysil

Trysil er en kommune i Norge, i østen, her bor der omkring 7000 beboere. Området trysil er 3.015 kvadrat kilometer stor, og er et meget populært sted, at tage til når man skal stå på ski. Jeg kan varmt anbefale en skiferie i Trysil, hvis du gerne vil stå på ski i de norske alper.

Skiferie i Livigno

Livigno ligger i Italien, og er også et rigtig lækkert sted, at tage på skirejse til, om vinteren.  Der bor omkring 5000 mennesker i Livigno, og arealet er på 211 kvadrat kilometer. Livigno er omgivet af alper med flere toppe på over 3.000 meter, hvilket gør det til en velegnet skitur til dig der leder efter en perfekt skiferie.

Skiferie i Val thorens

Val thorens har du med sikkerhed hørt om før, hvad enten du har stået på ski eller ej. Det er nemlig en rigtig kendt, og meget populær skiresort i Frankrig, og har bjerget Cime de Caron, hvis højeste punkt er 3.195 meter. Byen ligger i 2.300 meters højde, og er derfor Europas højeste skiresort.

Skiferie i Avoriaz

En anden fransk by, som der også er rigtig populær at stå på ski i, er byen Avoriaz. Avoriaz er som nævnt også en kendt skiresort, der hvis toppunkt er på 2466 meter. Bilkørsel i byen er ikke lovligt, derfor bliver man nødt til at transportere sig selv med skiene på, eller blive trukket af kaner.

Hvilken udbyder skal du vælge til en af disse fantastiske destinationer, tænker du sikkert. Jeg kan i hvert fald klart anbefale Thinggaard, som udbyder alle rejserne. Hvis du skulle være interesseret i, at tage til en af destinationerne kan du finde alle sammen på Thinggaard‘s hjemmeside.

Leave a Reply