Sommeren til søs var en fornøjelse

Sommeren til søs var en fornøjelse

admin No Comment
Uncategorized

Hvem drømmer ikke om vind i håret og sol i ansigtet mens båden skærer gennem bølgerne? Det tror jeg at stort set de fleste godt kunne tænke sig at opleve på et eller andet tidspunkt. Interessen for en sommer i havet er især vokset markant i Corona-foråret. Mens hele verden har været lukket ned har mange danskere kigget efter andre alternativer til ferie i udlandet. Det har fået en del til at overveje muligheden for ferie til søs og jeg var en af dem. Med mere tid hjemme og ingen udlandsture er jeg sikker på at jeg ikke var den eneste der valgte at kaste mig ud i at tage et speedbådskørekort i Århus. Det var dejligt nemt og tog kun 1 dag så var jeg klar til at komme ud at sejle. Det eneste jeg manglede var selvfølgelig en båd. Jeg undersøgte markedet for brugte både og det var vokset voldsomt under corona nedlukningen. Folk har endelig fået mere tid til at få taget speedbådskørekort i Århus og mange har fået spontant lyst til at købe båd ligesom mig selv. Man skal dog gerne have helt styr på speedbådskørekort regler inden man kaster sig helt ud i det. Jeg ved nemlig at det kan blive en dyr og ikke mindst farlig omgang hvis man tager ud at sejle uden at have taget et speedbådskørekort i Århus. Ifølge speedbårdskørekort regler koster det nemlig 3000 kr hvis man bliver stoppet uden et bevis. Jeg er derfor meget glad for at jeg fik taget speedbådskørekort i Århus, det var både billigt og hurtigt overstået. På den måde sikrer man også at man ikke bringer sig selv eller andre i fare fordi man ikke har styr på speedbådskørekort regler m.m. Det kan derfor varmt anbefales og det endte med at blive en rigtig dejlig sommer i Danmark selvom vi ikke kom ud at rejse.

Leave a Reply