Sommerferien er slut – job opstart

Sommerferien er slut – job opstart

admin No Comment
Blandet Uncategorized

Så er jeg tilbage efter sommerferien – og det er lig med flere opdateringer her på bloggen!

Som jeg bloggede om tilbage for nogle måneder siden, så prøvede jeg ihærdigt at finde kapital til at kunne komme en tur sydpå på ferie. Og det lykkedes mig rent faktisk at skaffe pengene, og komme afsted!

Mallorca blev destinationen – da der i starten af August var nogle helt formidable priser – hvis man kunne tag afsted nu og her. Jeg var afsted en uge, og vi blev indloggeret på et 4 stjernet hotel med all inclusive – lige noget der passede mig! Vejret var som man kunne drømme om, med temperaturer omkring de 32 grader + skyfri himmel.

sommerferien var fantastisk – ikke så meget mere at sige til det.

Nu har hverdagen dog meldt sig igen, og der går formentlig langtid inden jeg kommer til at se palme toppe og drikke lækre drinks igen.

Vi startede ud på arbejdet den anden dag, med et foredrag – som vores virksomhed mente ville kunne sparke os lidt igang oven på den varme sommer.

Vi lærte under dette foredrag en masse omkring:

Jeg er personligt ikke selv så meget for folk som kommer og prøver at ændre ens daglige vaner, men jeg må erkende at dette foredrag virkelig gav noget kick-ass – som man kunne bruge til noget bagefter.

Foredragsholderen havde en god humor, som ikke gjorde det kedeligt. Også fik vi også lov til at lave en masse sjove øvelser med hinanden 🙂

Den næste periode står på arbejde og mere arbejde – men det skal jo til, hvis man gerne vil have det sjovt efterfølgende!

Hav en god dag – indtil næste gang 🙂

Leave a Reply