Sommerkonference – Hvordan skal jeg dog gribe det an?

Sommerkonference – Hvordan skal jeg dog gribe det an?

admin No Comment
Erhverv

Jeg arbejder i et firma med mere end 1000 ansatte og nu har jeg fået ansvaret for vores store sommerkonference. Jeg er superspændt – men også meget nervøs og lidt i vildrede. Skal jeg stå for det hele selv eller skal jeg mon søge hjælp hos et af de mange event bureauer? Fordelen ved at vælge et event bureau er, at de har en masse ideer samt erfaring, så de er gode at sparre med og så kan jeg jo også udlicitere mange af de tidskrævende opgaver til dem.

Jeg har faktisk overvejet om vi skulle afholde konferencen i udlandet. Jeg har nemlig hørt, at det faktisk godt kan betale sig, fordi overnatning og fee til heldagskonferencer er væsentlig billigere end i Danmark. Åhh, tænk engang at se alle medarbejdernes ansigter, når de åbner invitationen og ser, at de skal på tur til udlandet. Det giver bare lige den der ekstra spænding og glæde. Det vil være det helt store samtaleemne og bringe medarbejderne tættere sammen. Motivationen vil helt sikkert være i top. Jeg har faktisk allerede talt lidt med event bureauet Event Republic, fordi de har stor erfaring med konferencer i udlandet og er en del af verdens største eventbureau. De har lovet, at de kan sikre os den bedste samarbejdspartner on site i hvert enkelt land.

Vi har faktisk også talt om, at de kan stå for registrering og tilmelding til konferencen og det er en stor hjælp – de designer en tilmeldingsside, hvor deltagerne let kan registrere sig – smart.

Men det allerbedste er, at de kan levere alt i merchandise helt specielt designet til os. Jeg drømmer allerede om kuglepenne, blokke, velkomstmapper, slik og håndklæder på værelserne. Jeg tror faktisk, at jeg vælger at få hjælp af Event Republic – kan næsten ikke vente til jeg får besøg af dem – Hvilken destination mon vi vælger. Det bliver så spændende.

Leave a Reply