Sorrento, Italien: Den perfekte pause

Sorrento, Italien: Den perfekte pause

admin No Comment
Rejser Uncategorized

Hvorfor tage afsted?

Fordi alle pizza og limoncello klichéer i denne smukke badeby, holder stik. Sorrento er kendt som den stenede halvø, der udgør den sydlige rækkevidde ved Napoli’s kyst. Og fordi, hvis du er heldig med vejret, kan du, selv så tidligt på året, opleve dage der føles som højsommer. I april er foråret godt og grundigt i gang.
Sorrento er sin egen lille bugt, under bugten, og kan dermed give kald til historisk dybde med sin rigdom af renæssance-paladser og romanske kirker. Det perfekte sted, for de, som ønsker endnu mere spektakulære oplevelser og afslapning, er Amalfikysten på den sydlige side af halvøen, eller den elegante ferie-ø Capri, som ligger kun 20 minutters færge-tur væk.
Sådan kommer du dertil…
Fly og bus. Naples Capodichino lufthavn (ca. 30 km fra Sorrento), er tjent med British Airways og Easyjet  fra København, mens charterflyvninger drives af Thomson fra mange andre lufthavne – ikke kun i DK. Curreri (www.bus.it/curreri) kører med seks busser om dagen mellem lufthavnen og Sorrento. Større krydstogtskibe lægge til ved Napoli; Herfra kan du nå Sorrento enten på Circumvesuviana jernbanen (via Pompeji) eller, kun om sommeren, via hydrofoilbåd færge direkte fra Napolis kaj. Køreplaner kan tilgås via hjemmesiden www.sorrentotourism.com.

Se mere og bestil rejse til Sorrento her.

Leave a Reply