Sydpå til sommer

Sydpå til sommer

admin No Comment
Rejser Uncategorized

Sidste gang jeg bloggede – var det lidt negativt. Jeg havde lige fået et afslag fra banken omkring et lån, og bilen var i stykker osv. Ja det husker du nok – ikke lige den mest positive blog update jeg er kommet med!

Imellem tiden, ser alt dog lidt mere lyst og positivt ud. Jeg har fået godt gang i arbejdet igen, efter bilen blev fixet – ved hjælp at et hurtigt lån taget over internettet. Tak for det iøvrigt! . ..

Jeg tænker lidt ud i fremtiden, og ville jo rigtig gerne en tur sydpå til sommer. Vinteren har været så laaaaaang og trist, men som jeg også fortalte i mit sidste blog indlæg – økonomien er ikke god!

Jeg har dog en plan, for den kommened periode. Og hvis jeg gir den en skalle med arbejdet + ekstra arbejde – burde jeg være i stand til at lave penge nok, til at kunne tag en afbudsrejse, måske i slutningen af August. Der er de fleste jo også begyndt på arbejde igen, så folk vil jo nok blive lidt misundelig – hvis jeg lige daffede en tur ned til strande og palmer 🙂

Mht. Ekstra arbejdet, så har jeg søgt job i den her fritids klub, som vikar i aften timerne. Jeg elsker at have med unge og børn at gøre, så synes det var en fed  mulighed for at tjene en ekstra skilling, selvom stressniveauet nok kræver en cigaret i ny og næ – eller det vil sige en e-cigaret. Jeg regner med at smide en opdatering, hvis jeg får jobbet – og mere om mine ferie planer i fremtiden! …

Leave a Reply