Top 3 over fede gadgets

Top 3 over fede gadgets

admin No Comment
Teknologi Uncategorized

Gadget er begyndt at blive rigtig populære, vi bruger dem alle i vores hverdag på den ene eller anden måde. Nogle er til droner, andre bruger smartwatches, generelt så bliver gadgets mere og mere anvendt, og af næsten alle. Vi har fundet, og samlet en liste over top 3 fedeste gadgets ved, at tage et kig på shoppen Gadgetcity.dk, som er stor forhandler af gadgets.

Du kan bruge dette indlæg, som en drejesnor til, hvad du skal købe ind i gave til næste fødselsdag.

 1.  Selfie stangen
  Nr. 1 er selvfølgelig selfie stangen, en stang der har taget verden med storm de sidste par år. Med selfie stangen kan du nemlig få taget et billede af dig selv, og andre i forskellige vinkler, i forskellige højder. Muligheden med selfie stangen er mange, og det giver også anledning til mange timer med den.
  Køb selfie stangen her 
 2. Power Banks
  Power banks er også en gadget, som flere og flere gør brug af. Det er nemlig super smart, at man med en power bank kan oplade sin smartphone, iPad mm. på farten. En power bank kan efterhånden holde op til mange ladninger, og fylder mindre og mindre.
  Køb din power bank her 
 3. Arcade Drone 4 
  Som skrevet, så er droner også meget IN, og derfor skal de ikke udelades i dette blogindlæg. Der er nemlig rigtig mange der efterhånden flyver med droner, og det er forståeligt, for det er da enormt sjovt.
  Køb din drone her 

Leave a Reply