Trendy retro design – Andersen Furniture & Stouby Møbler

Trendy retro design – Andersen Furniture & Stouby Møbler

admin No Comment
Mode og skønhed Uncategorized

Leder du efter trendy retro design? Jeg har nu søgt på internettet efter inspiration, og fundet de nyeste trends og hotteste tendenser indenfor indretning, som kommer til at præge det perfekte hjem i 2016.

Vi er nu gået foråret i møde med sommeren i vente. Tendensen bevæger sig i de grønne farver, og der fokuseres på de naturlige materialer. Tag det bedste fra naturen med ind i stuen, og skab en masse positiv energi og et naturligt lys i hjemmet. Her kan der med fordel tages udgangspunkt i Andersen Furniture.

Andersen Furniture skaber ekstraordinære møbler i høj kvalitet og smukt klassisk design, og typisk er håndværket udført i massivt træ. I samarbejde med dygtige møbelarkitekter suppleres Andersen Furniture – kollektionen af møbler med design inspireret fra både herhjemme og ude i verden – Timeless since 1916.

Når vi når over i sommeren, vil tendensen blive de mørke farver, hvor møbler af spændende materialer, der kan reflektere lyset, bliver et hit. Normalt er de mørke farver, ikke hvad vi forbinder med sommer, men når solen reflekteres i møblerne, bliver det positive farver. Her vil Stouby møbler kunne pryde stuen og udfordre tendensen, med et banebrydende klassisk design, der er skabt til at blive brugt igen og igen.

Stouby møbler er skabt af designarkitekter fra den nye generation, der sætter deres helt egne standarder for unikt design. Her udforskes nye måder at skabe kvalitetsdesign, og hvor hvert enkelt møbel bliver gennemarbejdet ned til mindste detalje.

I det sene efterår kommer tredje tendens til at bevæge sig i de gullige nuancer, der har taget udgangspunkt i de kulturelle rødder fra Østen. Materialerne og design er gjort minimalistisk, så det passer ind i den nordiske sammenhæng. Her vil Andersen Furniture møbelkollektion også passe ind.

Til vinter bliver trenden manglen på grænser, og alle møblerne vil være af lette materialer og lyse uspolerede farver – men med enormt stærke overflader.

Uanset hvilken trend du vælger, så kan du være sikker på, at Stouby møbler eller Andersen Furniture vil kunne passe ind i enhver stil. Så mon ikke at jeg har investeret i stærke møbler fra designerne 🙂

dreamstime_xl_41694210

Et smart hjem

2016 er også året for at investere i smarte gadgets, som kan styre elektriciteten og derudover analysere boligens energiforbrug. Investeringen i et smart hjem kan være lidt dyr, men i det lange løb er der en del økonomiske fordele.

Via en Ipad, mobil eller tablet kan man styre de elektroniske enheder i boligen, herunder lys og varme. Man kan også tænde og slukke for andre enheder f.eks. Hvis man har glemt at slukke for en stikkontakt eller lyset i soveværelset, så kan man med et smart hjem lige klikke på en knap på sin tablet – så slukker strømmen.

Der findes diverse tilbehør til et smart hjem, så hvis du er ved at investere i disse gadgets, så kan du altid finde tilbehør dertil.

Leave a Reply